Botoșănean reținut de polițiști pentru că a încălcat ordinul de protecție

Un botoșănean a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore pentru că a încălcat ordinul de protecție, potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. La data de 29 mai 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat de 46 de ani, din comuna Vlăsinești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

Din cercetări, a reiești faptul că, la data de 29 mai 2022, acesta ar fi  pătruns în curtea locuinței de domiciliu a persoanei vătămate și, ulterior, în interiorul acesteia, deși pe numele său era emis de către instanța de judecată, un ordin de protecție, din luna martie 2022, care îî interzicea să se apropie de această locație.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie, a oricăreia dintre măsurile dispuse prin acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *