FOTO Tânăra din Botoșani care a strălucit la Festivalul de la Cannes. „A fost o experiență foarte frumoasă”

Ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes a fost cu adevărat spectaculoasă, evident, datorită faptului că este prima ediție care se desfășoară „în libertate”, post-pandemie. Botoșăneanca Cezara Gabriela Munteanu, una dintre cele mai talentate actrițe ale tinerei generații, a fost acolo și povestește exact care a fost senzația pe care a experimentat-o. Absolventă a Colegiului „Mihai Eminescu” din Botoșani, bruneta este, deja, un fin cunoscător al acestui festival fenomen al filmului european, Cezara pășind pentru prima dată pe covorul roșu de la Cannes în urmă cu 7 ani, potrivit mediaflux.ro.

Cezara Munteanu vorbește despre glamul întâlnit doar acolo, dar și despre fuga continuă de la un loc la altul. Senzaționale sunt, într-adevăr, întâlnirile cu actorii mari ai planetei care, anul acesta au venit în număr foarte mare.

A fost o experiență foarte frumoasă. Eu am luat prima dată contact cu festivalul acum 7 ani, când am avut onoarea de a fi acolo cu un film. Așa l-am descoperit. Din acel moment, de fiecare dată când am ocazia, mă duc la Festivalul de film de la Cannes pentru experiența de acolo, pentru a vedea filme și, mai ales, pentru a cunoaște oameni. Acolo se adună oameni din toată lumea și este locul ideal de a lega conexiuni. Sigur că pe lângă toate părțile extraordinare, trebuie să povestim că pe cât este de frumos, pe atât este de aglomerat, îți este foarte greu să-ți programezi mai multe lucruri într-o zi pentru că riști să nu ajungi. Este e o nebunie. Sunt oameni din festival, dar și oameni care vin să vadă, să întâlnească vedete.”, a povestit Cezara Munteanu, în direct, în cadrul matinalului „Dimineți cu Georgia”, de la Metropola TV.

Actrița din România a fost surprinsă să vadă că anul acesta s-a înregistrat un adevărat record de actori mari ajunși pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes.

„Din tot festivalul nu cred că pot să aleg o sigură chestiune despre care să zic că m-a impresionat, însă ce pot să spun cu adevărat, și este o chestiune unanim acceptată, anul acesta au venit foarte multe vedete. Foarte mulți actori cunoscuți, toată lumea a vrut să fie prezentă. L-am văzut pe Tom Hanks, am văzut-o pe Julia Roberts, pe Anne Hathaway, pe Tom Cruise. Oameni simpli, modești, care căutau intimitate. De asemenea, au fost foarte mulți influenceri, content creators. Anu acesta, parteneri au fost Tik Tok și Instagram.”, le-a mai povestit actrița colegilor Georgia Dascăălu și Valentin Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *