Alertă alimentară! Un produs periculos pentru organism a fost retras de la comercializare

A fost retras de la vânzare un produs cumpărat frecvent de români, dintr-un mare lanț de magazine din țara noastră, Lidl. Motivul retragerii produsului este depistarea prezenței bacteriei Salmonella, devenită patogenă pentru om, prin consumul de alimente contaminate.

Lidl România recheamă produsul „Belbake Semințe de susan 200g“, preventiv, după ce o analiză efectuată a detectat prezența Salmonella spp (/25g), o bacterie ce provoacă grave afecțiuni intestinale.

Lidl retrage un produs de la raft

Este vorba despre lotul 304-2216111, ce are termenul de valabilitate 18. 03. 2023. Cei care au achziționat produse din acest lot sunt sfătuiți să nu le consume și să le returneze în orice magazin Lidl, urmând a fi restituită contravaloarea produselor cumpărate, fără a fi prezentat un bon fiscal.

Decizia Lidl vizează exclusiv produsul „Belbake Semințe de susan 200g“, iar alte produse din aceeași gamă nu sunt afectate de măsură, transmite Lidl. Clienții care doresc mai multe informații sunt invitați să contacteze lanțul de mazine Lidl telefonic, la 0800.896.622 sau prin intermediul adresei de e-mail: [email protected], conform Realitatea.net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *