VIDEO Proprietara unui spațiu comercial din Centrul Istoric nu reușește de 10 ani să intre în imobil din cauza vecinilor. „Mi se pare că activitatea Poliției Locale și a Jandarmeriei este inexistentă”

O tânără din Botoșani, proprietara unui spațiu comercial în Centrul Istoric din municipiul Botoșani, s-a plâns, vineri, în cadrul ședinței ATOP, care a avut loc la Primărie, că autoritățile nu își fac datoria în ceea ce privește asigurarea ordinii și a liniștii în Centrul Vechi. Femeia susține că de zece ani nu reușește să intre în imobilul pe care îl deține din cauza vecinilor.

Am spațiu comercial la parter, sunt proprietară din 2014, nu am intrat acolo o dată din cauza unor vecini care au cumpărat în rate de la Locativa, sus, la etaj, care stau ușă în ușă cu familia Barbu Fănică, oamenii ăștia au fost terorizați 10 ani, tot timpul apel la Poliția Locală, Jandarmerie, Poliție municipală, oamenii ăștia au fost amendați tot timpul. Eu nu sunt aici ca să le iau apărarea, eu sunt agentul comercial care nu și-a putut desfășura activitatea timp de zece ani. Nu am putut să fac o investiție acolo, casa scării este în mare pericol să se prăbușească, am anunțat Poliția Locală, au venit la sesizările mele, s-au prezentat pe teren, dar nu s-a întâmplat absolut nimic. Poliția municipală… mi-a spus domnul inspector: am nevoie de curaj să mă duc acolo. Zic: domnule, atunci când v-ați ales meseria trebuia să aveți curaj, nu să vă dau eu curaj să mergeți acolo să rezolvați o problemă”, a declarat femeia.

Botoșăneanca s-a arătat revoltată în mod special de activitatea polițiștilor locali, cărora „le lipsește comunicarea”, spune ea, dar și de modul în care își fac treaba polițiștii municipali și jandarmii.

„Haina, cămașa de ei nu reprezintă respect De asta se întâmplă ce se întâmplă în centru. Dânșii nu sunt prezenți acolo, nu patrulează, nu-și fac datoria. Degeaba spuneți dvs că stați până la ora șase în piață, după ora patru nu mai este nimeni”, a mai adăugat femeia.

Ea susține că autoritățile nu au nicio tehnică, nicio strategie, iar „activitatea Poliției Locale și a Jandarmeriei este inexistentă. Pe hârtie, arată extraordinar, foarte frumos, ”.

De cealaltă parte, dintre cei prezenți au fost voci care au spus că polițiștii locali își fac treaba în centrul vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *