Doi tineri de 18 și 19 ani, din județul Botoșani, scoși în cătușe din locuințe, în urma unor percheziții a polițiștilor

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 18 și 19 ani, din orașul Săveni, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Potrivit sursei citate, în perioada 04-13 mai 2022, cei doi tineri ar fi pătruns, fără drept, în două locuințe din orașul Săveni și ar fi sustras din interior, mai multe bunuri și bani.

La data de 25 mai, au fost puse în executare 4 mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor bănuite de comiterea faptelor, prilej cu care au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri care prezintă interes în cauză.

Cei doi tineri au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultate să fie dispuse măsuri legale. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești și a celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com