Consilier local, critici la adresa firmei Microbuzul: Nu este corect pentru că bobârnace și partea negativă o luăm noi

maxi- taxi microbuzul SRL BotosaniConsilierul local Eugen Țurcanu a atras atenția, joi, în ședința de Consiliu Local, că societatea Microbuzul, care desfășoară transportul public local în regim de maxi-taxi în municipiul Botoșani, nu-și onorează așa cum trebuie contractul încheiat cu municipalitatea.

Țurcanu a precizat că la ANL Șoseaua Iașului, cursele de maxi-taxi circulă în cursul săptămânii doar până la ora 18.00, iar sâmbăta și duminica după un program redus, fapt care nemulțumește cetățenii din zonă.

Cetățenii care locuiesc acolo îmi semnalează că în cursul săptămânii cursele maxi-taxi după orele 18.00 încetează să circule. Dar mai sunt copii care au orele până la ora 19.00 sau 20.00, nu mai spun  de cei mai merg și la serviciu. Avem o problemă cu societatea care prestează pentru noi. Sâmbătă după ora 14.00 nu mai circulă, duminică după la ora 12 la fel. Și tariful este unul extrem de mic. Poate ar fi cazul să vină să-l reactualizeze ca să-și respecte graficele pe care și le-au asumat în urma unei licitații publice. La Cornișa, la fel nu au venit de anul trecut. Măcar să-i scoatem din contractul pe care nu-l onorează sau orarul pe care nu-l onorează. Nu este corect pentru că bobârnace și partea negativă o luăm noi, Consiliul Local și Primăria, că nu ne facem treaba și ar trebui să denunțăm acest lucru”, a precizat Țurcanu.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *