Apartamente Made To Measure în zona centrală a Botoșaniului cu dotări de siguranță SMART Home incluse în preț

Ansamblul de apartamente Premium UNIQUE Residence Maxim Gorki din zona Bisericii Sf.Dumitru, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente

Cu siguranță, majoritatea dintre noi nu ne dorim să ne confruntăm cu situații de genul: „am încuiat ușa când am plecat de acasă? ”, „am scos fierul din priză?”, „am închis robinetul la apă?”, „există oare, riscul că vreunul din copii să introducă vreun obiect metalic  în priză?” etc. Pe de altă parte, câți știu însă că pot să uite de astfel de griji și că pot să facă ceva în acest sens?

UNIQUE Residence asigură în dotările standard, sisteme de SIGURANȚĂ și de PROTECTIE SMART Home:

– detecție și alarmare la incendiu și monoxid de carbon, ventilație diluție CO, evacuare fum și gaze fierbinți (pentru parcările subterane), hidranți exteriori și interiori (cu grup de pompare și rezervă de apă proprii), generator electric pentru alimentarea echipamentelor vitale cu rol de securitate la incendiu;

– senzori de fum, de mișcare și de inundație cu electrovană întrerupere furnizare apă, circuite de priză dotate cu siguranțe cu diferențial tip “SALVEAZĂ VIEȚI”.

Chiar dacă dotările standard de siguranță reprezintă doar unul din motivele pentru care merita să te muți într-un apartament nou marca UNIQUE Residence, acest aspect este însă unul foarte important, deoarece siguranța trebuie să fie un criteriu de bază în luarea unei astfel de decizii, iar o construcție realizată conform parametrilor funcționali, tehnici și economici, cu dotări SMART Home, îți asigură o locuință atât sigură cât și confortabilă!

ÎMPĂRTĂȘEȘTE alegerea inteligentă!

Ansamblul de apartamente Premium dezvoltat în Aleea Maxim Gorki nr. 6, lângă Biserica Sf. Dumitru din zona centrală a Botoșaniului, nu face excepție când vine vorba despre beneficiile noilor locuințe inteligente.

  • pachete de dotări – echipare unicat în piață – pentru locuințe care respiră;
  • dotări și facilități extinse în prețul apartamentului;
  • randament investițional imobiliar superior.

”Valorificând experiența dezvoltării în Iași a clădirii UNIQUE Office Building din str. Sfântul Lazăr și finalizării a trei ansambluri rezidențiale în Botoșani cu soluții inteligente integrate, vom regăsi aici apartamente Made To Measure care vor beneficia, de asemenea, de aplicația dedicată prin care se vor putea controla funcționalitățile de siguranță și confort personalizate pentru diverse niveluri de echipare Smart Home, la pachet cu un manual de utilizare al apartamentului UNIQUE Residence, și care vor evidenția pe deplin conceptul nostru SMART Home: viață sănătoasă într-o casă inteligentă!

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *