O primărie din Botoșani cumpără peste 200.000 de măști pentru elevi și tone de dezinfectant pentru elevi

Primăria orașului Bucecea a lansat procedura de achiziție publică pentru cumpărarea a nu mai puțin de 228.820 de măști de protecție și 11.050 perechi de mănuși pentru elevii din localitate. De asemenea, administrația locală din Bucecea va cumpăra peste 2.508 litri de săpun lichid, 2.760 de litri de  gel dezinfectant de mâini, dar și 4.080 de litri de igienizant de suprafețe.

Toate echipamentele de protecție vor fi cumpărate din fonduri europene, Primăria Bucecea implementând proiectul “Achiziție echipamente de protecție medicală pentru Liceul Tehnologic din orașul Bucecea, județul Botoșani”, finantat prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

Proiectul mai prevede achiziția a 130 de viziere de protecție, 10 termometre non contact, două porți detecție temperatură umană, 48 de covorașe dezinfectante pentru intrare, opt dozatoare pentru gel sau lichid dezinfectant, 24 de uscătoare de mâini, 66 de dispensere automat de dezinfectare cu senzor, 24 de dispensere automate pentru săpun lichid cu senzor și 34 de coșuri de gunoi cu pedală.

Valoarea totală a acestor echipamente anti-COVID-19 depășește un milion de lei. Furnizorii de echipamente și materiale sanitare se pot înscrie la licitație până pe 24 iunie.

Axa Prioritară 10 a POR se referă la protejarea sănătății populației în contextul crizei sanitare cauzate de COVID-19.

Salarii mai mari pentru zeci de mii de angajaţi, de la 1 iunie

One thought on “O primărie din Botoșani cumpără peste 200.000 de măști pentru elevi și tone de dezinfectant pentru elevi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *