Medicul din Botoșani, dus la Psihiatrie, a făcut plângere la DNA. „În secție nu am agresat pe nimeni, în afara medicului șef de secție care de 7 ani încearcă să mă promoveze”

Medicul din Botoșani Andi Radu Agroșoaie, care lucrează la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a izbucnit un întreg scandal după suspiciunea de variola maimuței, a depus plângere la DNA după ce un medic infecționist a fost promovat din nou în timp ce Agroșoaie de șapte ani este „tratat” cu promisiuni.

„În secție nu am agresat pe nimeni, in afara medicului șef de secție care de 7 ani incearca sa mă promoveze. Luni in 23, a reușit ca Infectionistul zburător sa fie promovat din nou. Am realizat plângere penală la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Rădăuți, DNA, DIICOT”, a precizat medicul.

Reamintim că acesta a fost dus la Psihiatrie după un scandal cu colegii din cadrul spitalului. Managerul Spitalului Municipal, Dan Vatră, a declarat că luni dimineață medicul a făcut scandal, a bruscat o pacientă și câteva asistente, după care s-a urcat în cabina unei mașini de la salubritate și nu mai voia să coboare.

„Medicul de gardă este suveran în deciziile sale, mai ales în fața unei alerte internaționale. La Scoala 13 din Botosani, se seectau copiii cei mai buni la învățătură din I-IV si se forma o clasa a VIII a E. Din acea clasa provine si mult mediatizatul caz al medicului „dus cu capul”, vorba domnului Profesor Adrian Streinu Cercel. Normal, ca după 23 de ani de școală, 7 de doctorat, încă 3 competențe printre care una de management de spital ca …nu esti prea sănătos, în vremea in care hangiul devine manager de Spital, numit. Însă, sa sechestrezi un medic cum aducând 2 masini de politie, una cu geamuri fumurii sa se deplasa în spatele tău 3 polițiști și sa încatuseze un medic sau …sa încerce să îi rupă coloana sau un organ vital prin presiune crescuta intraabdominala apoi sa il duci într-o cameră de forță sa ii iei telefonul mobil, fără apă, fără mâncare, noroc ca am apucat sa urc in masina Servicii Comunale Rădăuți SA, cărora le multumesc pentru răbdare. Astăzi dacă nu era mașina de gunoi nu cred ca mai scriam ceva. La Scoala 13 am invatat respectul pentru LEGE, ISTORIE și RESPECTUL pentru profesori. Unde e respectul pentru un OM, tu STAT roman care a dorit atat: ca Un caz suspect sa STEA izolat într-o aripă TAMPON NU in secția de boli infecțioase cu alți bolnavi”, spune medicul.

Potrivit acestuia, medicii specialiști l-au diagnosticat cu: „tulburări legate de serviciu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *