Lidia Buble, Irina Rimes și Orchestra „Lăutarii” condusă de Nicolae Botgros vin la Ipotești

Primăria şi Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 28 şi 29 mai 2022 cea de-a XIII – a ediţie a Festivalului Floare Albastră, la stadionul Luceafărul. Evenimentul se organizează de 12 ani, în fiecare lună mai a anului, devenind astfel o tradiţie pentru comuna Mihai Eminescu şi un motiv de sărbătoare pentru locuitorii acesteia.

„Prin organizarea festivalului se urmăreşte ca locuitorii comunei să aibă aceleaşi beneficii ca cei din mediul urban, luându-se în considerare şi faptul că vârstnicii nu se deplasează în oraşele apropriate în care se organizează spectacole sau eveneimente asemanatoare, motiv care ne-a determinat să le oferim cetăţenilor prilejul de a se bucura de acest eveniment in comuna lor”, spun organizatorii.

Sâmbătă, 28 mai 2022, începând cu ora 18:00, pe scena festivalului vor desfăşura cât un moment artistic următorii interpreţi:
– DAVID ALEXANDRU DOBRINCU
– TRUPA HAPPY DAY
– TEODOR GIREADĂ
– LIDIA BUBLE
– IRINA RIMES

– DJ MARIUS (HONCERIU) – dupa ora 22:00.

Duminică, 29 mai 2022, începând cu ora 12:00, se vor înmâna diplome pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie neîntreruptă, respectiv pentru cuplurile care s-au casatorit in anii 1970, 1971 sau 1972.
După înmânarea diplomelor, vor încânta publicul următorii artişti:
– ORCHESTRA „ LĂUTARII” CONDUSĂ DE MAESTRUL NICOLAE BOTGROS;
– LILIA ROŞCA
– CONSTANTIN BAHRIN
– NICOLAE CIBOTARU
– MARIANA DOBZEU
– MIHAELA TABURĂ
– DANIELA CONDURACHE
– OANA TOMOIAGĂ
– ALEXANDRU BRĂDĂŢAN
– DUMITRU GABRIEL
– GRIGORE GHERMAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *