Bătaie într-o casă din Centrul Vechi din Botoșani. Un bărbat a murit la spital, iar agresorii trebuie să dea socoteală

Doi bărbați din municipiul Botoșani au fost trimiși în judecată de procurori, după ce ar fi bătut un alt bărbat, care a decedat după câteva zile la spital. Agresiunea a avut loc în prima zi de Crăciun într-o casă din Centrul Vechi din municipiu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de control judiciar a inculpatului Daniel Radu, în vârstă de 54 de ani, din mun. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  „violenţă în familie sub forma lovirilor sau vătămărilor cauzatoare de moarte” şi a inculpatului Mihai Alexandru Ionel, în vârstă de 34 de ani, din mun. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de  „loviri sau vătămări cauzatoare de moarte”

Potrivit anchetatorilor, pe 25 decembrie 2021, în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau în locuinţa lui Daniel Radu., pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, cei doi bărbați l-au lovit cu pumnii, picioarele şi o bâtă în zona capului pe un alt bărbat., cauzându-i leziuni care au dus la decesul acestuia, la data de 28 decembrie 2021.

Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *