VIDEO A început spălarea străzilor și a trotuarelor din municipiul Botoșani. Unde s-a intervenit

Operatorul de salubrizare Urban Serv a început să spele străzile și trotuarele din municipiul Botoșani. Intervenții de igienizare/spălare a părții carosabile și trotuare au avut loc atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, pe unele din arterele orașului, însumând o suprafață totală de 39.654 mp.

S-a intervenit în zonele: Bulevardul George Enescu, între str. Primăverii și Marchian, str. Marchian, str. Octav Onicescu, str. Bucovina, între Bulevardul George Enescu și str. Viilor, Calea Națională, între str. Ion Pillat și Octav Onicescu

Și în această campanie de igienizare s-au folosit detergenți/soluții speciale care nu afectează mediul înconjurător.

Continuăm curățenia stradală printr-o serie de acțiuni amplificate. Ne-am propus să ajungem pe majoritatea arterelor principale din oraș iar într-o următoare etapă, și pe arterele secundare”, a precizat primarul Cosmin Andrei.

În campania de igienizare sunt folosite mai multe utilaje printre care 2 automăturători de trotuare achiziționate anul trecut și 3 automăturători stradale, respectiv 2 utilaje dotate cu echipamente pentru spălat.

Campanii de igienizare a părții carosabile și trotuarelor au avut loc și anul trecut, str. Pacea, str. Împărat Traian sau Pietonalul Unirii fiind doar o parte din zonele în care reprezentanții Urban Serv au intervenit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *