Tânăr din Botoșani reținut după ce le-a făcut scandal bunicilor săi. Nu avea voie să se apropie de ei

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Durnești, a fost reținut de polițiști pentru că nu a respectat măsura impusă de a nu se apropia de bunicii săi. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, luni, 23 mai 2022, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele său.

Botoșăneanul este cercetat sub aspectul comiterii „infracțiunii de încălcarea, de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a oricărei dintre măsurile dispuse prin acesta”.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, la data de 20 mai 2022, s-ar fi deplasat la locuința bunicilor săi, din localitatea Durnești și ar fi provocat scandal, încălcând astfel ordinul de protecție, emis de către Judecătoria Botoșani, în data de 20 decembrie 2021, pentru o perioadă de 6 luni. Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”, arată IPJ Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *