S-au finalizat înscrierile la concursul pentru acordarea gradației de merit. Câte solicitări sunt în învățământul botoșănean!

Un număr de  236 de cadre didactice s-au înscris la concursul pentru acordarea gradației de merit în sesiunea 2022, pe un total de 220 de locuri, dintre care 15 vor fi pentru personalul de conducere, îndrumare și control, transmite printr-un comunicat Inspectoratul Școlar Județean Botoșani.

Criteriile generale pentru care sunt evaluați candidații, conțin: criteriul activitaților complexe cu valoare instructiv-educativă; criteriul privind performanțe deosebite în inovarea didactica/management educațional; criteriul privind activitațile extracurriculare și implicarea in proiecte (inclusiv proiecte cu finanțare europeană nerambursabilă: Erasmus+, POSDRU, POCU, transfrontaliere, Banca Mondială și altele similare)/programe de formare profesională și criteriul privind contribuția la dezvoltarea instituțională.

Punctajul minim pentru acordarea gradației este  de 75 puncte. Conform graficului desfășurării concursului pentru acordarea gradațiilor de merit – sesiunea 2022, rezultatele inițiale se vor afișa pe data de 8 iunie 2022, precizează sursa citată.

Rezultatele finale ale concursului vor fi validate de către Consiliul de administrație al Inspectoratului şcolar şi afișate pe 22 iunie 2022la avizierul şi pe site-ul inspectoratului şcolar, la adresa https://isjbotosani.ro/noutati/concurs-gradatie-de-merit-sesiunea-2022.html.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *