FOTO Un nou ansamblu de locuințe în municipiul Botoșani. Vezi în ce zonă!

Un investitor vrea să construiască locuințe colective în zona I.C Brătianu (Rediu) din municipiul Botoșani. Planul Urbanistic Local al investiției ”Parcelare teren și construire locuințe colective” va fi pus spre dezbatere și aprobare în ședința de Consiliu Local din 26 mai.

Potrivit unui proiect de Hotărâre de Consiliu Local, locuințele colective vor avea un regim de înălțime de unu și două etaje.

Se propun șase clădiri pentru locuințe colective și o clădire mixtă (spațiu comercial la parter și locuințe colective la etaje), câte o clădire amplasată pe parcelă, totalizând 94 de apartamente. De asemenea, se propune un singur tip de bloc având suprafața construită la sol de 369 mp iar suprafața construită desfășurată de 1.107 mp,  cu câte 14 apartamente. În interiorul parcelei se vor realiza parcări ce vor asigura un loc de parcare pentru
fiecare apartament, locuri de parcare destinate spațiilor comerciale și vizitatorilor. Se vor asigura trotuare și accese pietonale la locuințe și spații comerciale.

Suprafaţa estimată pentru realizarea de spaţii verzi şi plantate este de 3.662 mp însumând 27,30 % din suprafața terenului, în care vor fi amenajate spații de joacă pentru copii, preșcolari și școlari. Investitorul este societatea Green Joy Development Suceava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *