Descoperire macabră! Bărbat găsit mort într-un apartament

Descoperire macabră în municipiul Suceava, acolo unde un bărbat și-a găsit tatăl, de 71 de ani, mort în casă. Văzând că nu răspunde la ușă de câteva zile, tânărul a alertat autoritățile. Bătrânul locuia singur în cursul săptămânii, într-un apartament cu 2 camere situat pe Calea Burdujeni, întrucât soția stă cu nepoții la Ipotești.

Pe 20 mai, soția a venit acasă și a intenționat să intre în apartament dar nu a reușit pentru că cheia era în yală pe interior iar soțul nu i-a răspuns, motiv pentru care a dormit la o vecină, crezând că acesta este beat. A doua zi  a incercat din nou să intre în apartament dar tot nu a reușit, motiv pentru care împreună cu fiul lor au sunat la 112 solicitând echipa de descarcerare care au pătrus cu ajutorul unei autoscari pe geamul de la balcon în apartament, au deschis ușa de acces în apartament din interior.

Bărbatul a fost găsit decedat. El era diagnosticat cu ciroză hepatică, hipertensiune arterială, blocaj
renal, hematoane intracraniene și alcoolic cronic. Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga Spitalului Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *