Continuă angajările în instituțiile publice din Botoșani. Ce posturi au fost scoase la concurs

Mai multe instituții publice din Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Unitatea de Asistenţă Medico-Socială Sulița, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: asistent medical (PL) -1 post, asistent medical, grad profesional principal (PL) -1 post. Vezi aici conditiile!

Primăria Comunei Mihai Eminescu, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de consilier în cadrul Compartimentului registratură și relații cu publicul, din subordinea Biroului juridic și cadastru, din cadrul Serviciului juridic, cadastru și achiziții publice al aparatului de specialitate al primarului comunei Mihai Eminescu.. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muncitor necalificat, treapta I, din cadrul Serviciului amenajări spații verzi. Vezi aici conditiile!

Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, Sistemul de Gospodărire a Apelor Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de dulgher – Formația Dorohoi – Cal Alb. Vezi aici conditiile!

Colegiul Național „Grigore Ghica”, Dorohoi, Județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de paznic. Vezi aici conditiile!

Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de pedagog IA (internat fete). Vezi aici conditiile!

Staţiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Popăuţi, comuna Răchiţi, Judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, de cioban (3 posturi). Vezi aici conditiile!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *