Ce prime vor încasa jucătorii lui FC Botoșani dacă o vor învinge pe Craiova la baraj

Foto digisport

FC Botoșani  va juca un baraj în vederea participării în Conference League, împotriva celor de la Universitatea Craiova. FC Botoșani a profitat de faptul că Sepsi Sf. Gheorghe a câștigat Cupa României, astfel că nu a mai fost nevoie de un meci de baraj între primele clasate din play-out. Acum, pentru trupa lui Marius Croitoru urmează duelul cu Universitatea Craiova, ocupanta locului 3 în Liga 1, iar patronul Valeriu Iftime a anunțat câți bani vor primi moldovenii dacă se vor califica în cupele europene.

„Am ținut cu Sepsi, recunosc. Aseară am fost fanul lor. Meciul curgea în favoarea lui Sepsi, n-am avut mari emoții. Avem șansa a doua la Craiova, dar este o chestiune interesantă.

Am plecat de la început cu ideea că Sepsi va câștiga Cupa, iar la final chiar așa s-a întâmplat. Am vorbit cu Marius (n.r. antrenorul Marius Croitoru), suntem foarte concentrați pentru acest meci de baraj. Ar fi ceva extraordinar să ne calificăm în Conference League.

La începutul sezonului nu ne-am propus să ajungem în play-off, ne-am propus să ajungem în cupele europene. Acum jucătorii își pot îndeplini obiectivul după un mic ocol prin play-out. Primele sunt cele stabilite la începutul sezonului, nu există prime speciale pentru acest meci. Prima de grup este undeva pe la 100.000 de euro, nu mai știu exact.

Am criticat barajul pentru Conference League, dar iată că ne-a ajutat. Dumnezeu luminează lucrurile în favoarea celor care fac fotbal, așa cum s-a întâmplat și la Sepsi. Pot spune acum că acest sistem cu barajul pentru cupele europene este foarte atractiv, a spus Valeriu Iftime, potrivit Playsport.ro.

Valeriu Iftime a transmis că este exclus ca Marius Croitoru să părăsească FC Botoșani în această vară, chiar dacă moldovenii nu au ajuns în play-off.

Finanțatorul de la FC Botoșani a transmis că zvonul despre despărțirea lui Croitoru s-a născut după o declarație a lui Gigi Becali care spunea că tehnicianul ar putea veni la FCSB.

Pentru a pune punct speculațiilor, Croitoru a venit cu ideea să semneze un contract pentru următoarele două sezoane care include o clauză de reziliere de două milioane de euro.

Marius Croitoru a rămas, e antrenorul meu. Nu am avut nicio discuție în contradictoriu în ultimul an în legătură cu subiectul ăsta. Nu a zis niciodată că vrea să plece sau că îl dau eu afară. Asta a venit  când Becali o vedea pe FCSB campioană și a zis că Marius Croitoru poate fi antrenorul FCSB-ului. Marius, ca să scape de stresul ăsta, mi-a propus să semneze un contract pe doi ani de zile cu o clauză de două milioane de euro. I-am zis că nu e nevoie, că am încredere. El îmi plătește mie dacă pleacă. Așa a zis, e adevărat. I-am zis că nu e nevoie să mai vorbim despre asta, trebuie să ne ocupăm de echipă”, a declarat Valeriu Iftime la Fotbal Club.

Sursa: digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *