Cum să porți treninguri dacă ești bărbat

Treningul a parcurs un drum lung de la perioada de glorie a velurului de la sfârșitul anilor ’70. Odinioară echipamentul pentru cei care fac mișcare și, uneori, pentru cei inepți din punct de vedere vestimentar, treningul din ziua de astăzi se bucură de o renaștere într-o formă mult mai elegantă.

Îndrăgit acum de vedete, de directori generali în timpul liber și de cei comozi, mai ales după o pandemie care ne-a făcut să redescoperim confortul, treningul a devenit stilul ideal pentru amestecul perfect de confort, stil și chiar lux. Astăzi, îți explicăm cum să porți un trening bărbați pentru petrecerea timpului liber cu cel mai bun efect.

Cum să porți un trening bărbați ca ținută activă

Treningurile se pretează a fi purtate ca parte a unui ansamblu activ. Cu toate acestea, nu merge să pui orice hanorac și pantaloni de trening Dacă îți porți treningul dincolo de locuința proprie – și să recunoaștem, majoritatea dintre noi o facem – atunci trebuie să te gândești la potrivire.

În primul rând, caută pantaloni de trening de la Under Armour sau Nike care se îngustează în jurul gambei. Acestea creează o siluetă mai rațională și asigură aspectul tău atletic. Asortează-i cu un tricou pentru antrenament și un hanorac inteligent cu fermoar, dintr-o țesătură fleece. Investiția în țesături absorbante (înlătură transpirația de pe corp) adaugă un aspect bun unui trening bărbați și îl face să se simtă mai potrivit ca îmbrăcăminte activă care te poate duce de la sală la brunch și nu numai.

Când iei în considerare culoarea, păstrează lucrurile simple. Rămâi la nuanțe neutre întunecate – gândește-te la negru, gri și kaki. Acestea oferă treningului tău un aspect urban și sunt, de asemenea, versatile atunci când vine vorba de amestecarea diferitelor topuri.

Cum să porți un trening bărbați casual

Treningurile au trecut demult de nivelul hainelor de canapea și al echipamentului de sală. Preferate de călători, hipsteri și bărbați urbani, treningurile care sunt purtate ca ținute de zi cu zi. Acestea fiind spuse, nu este un aspect ușor de realizat. Pentru a face acest lucru, este nevoie de o doză mare de cunoștințe și de potrivirea elementelor exacte.

Să începem cu elementele de bază. Dacă porți un trening ca ținută de zi, nu alege un ansamblu complet asortat. În schimb, dă o formă și contrastează hanoracul de trening cu un pulover pe gât și cu pantaloni de sport negri sau bleumarin.

Pentru fani îndrăgostiți, apelează la mărci de cult urban, cum ar fi Champion Athletic, Supreme sau chiar Gucci, pentru treninguri complete de lux, care cu siguranță vor arăta excepțional.

Un wind blower și o jachetă bomber sunt o modalitate excelentă de a combina un trening barbati, păstrând în același timp o senzație urbană, relaxată.

Cum să accesorizezi un trening bărbați

Când vine vorba de accesorizarea unui trening bărbați, cheia lucrurilor este să-l păstrezi casual. Nu adăuga accesorii pe care nu le-ai arunca peste echipamentul de gimnastică; o șapcă și o geantă sport sunt mai mult decât suficiente și te vor asigura că păstrezi o estetică relaxată.

Pentru genți în special, gândește-te la țesături și construcții premium, atletice, care sunt o extensie stilistică a treningului.

De asemenea, merită să folosești accesorii ca o modalitate de a anima treningul. Adaugă o șapcă cu logo-ul echipei sportive preferate sau chiar o pereche de ochelari de soare pentru a injecta o eleganță discretă acestui look casual.

Ce pantofi să porți cu un trening bărbați

Având în vedere cât de simplu poate arăta un trening bărbați, încălțămintea oferă o oportunitate de aur de a adăuga un plus ținutei tale. Gândește-te la pantofii sport de la Balenciaga, Guiseppe Zanotti sau chiar Nike pentru a defini lucrurile. Acest tip de pantof asigură, de asemenea, că ansamblul tău arată îmbrăcat mai bine, mai degrabă decât îmbrăcat neglijent.

Dacă porți un trening de zi, gândește-te la pantofi sport mai clasici, cum ar fi o pereche de pantofi Adidas Stan Smith, care conferă o estetică urbană. Aceștia se asortează senzațional cu o pereche de pantaloni de sport conici și un tricou simplu. Pune o vestă și o pereche clasică de ochelari de soare pentru un look discret de weekend.

Indiferent de selecția ta de încălțăminte, este important să te gândești și la șosete. Nu este nimic mai rău decât o pereche voluminoasă de șosete albe sport care ies din partea de sus a unei perechi de adidași, de altfel, perfect acceptabili. În schimb, caută șosete din tricot fin, care să se așeze la același nivel cu pantofii – acest lucru asigură o linie mai fluidă și îți va asigura un look atletic.

Care este cel mai bun material pentru un trening?

Nailonul și poliesterul sunt cele mai utilizate țesături de îmbrăcăminte activă, deoarece sunt respirabile, ușoare și elimină transpirația. Treningurile din bumbac au devenit, de asemenea, populare.

Ce top să porți cu pantaloni de trening?

Dacă ești în căutarea alternativelor de purtat cu pantalonii de trening, nu vei greși cu un pulover simplu cu gâtul turn, un pulover cu decolteu în V sau o cămașă cu nasturi mulată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *