Mesaj sfâșietor al unei mame din Botoșani: Vă rog, ajutați-mă! Lupt să îmi ridic copilul din scaunul cu rotile

O mamă din Botoșani trece prin clipe dramatice: Andreea Anton este mama a doi băieți pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Din păcate, Andrei, copilul de șapte ani, nu poate merge, iar singura sa șansă la o viață normală este o operație pe care familia nu și-o permite.

„Vă rog, ajutați-mă! Lupt să îmi ridic copilul din scaunul cu rotile. Dintr-un copil energetic, plină cu viață și dornic de a juca fotbal, a devenit un copilaș care obosea repede, cădea mereu și se cerea în brațe. Ortopedul ne-a spus să nu ne facem griji, dar instinctul meu de mamă nu m-a înșelat, am insistat să i se facă investigații amănunțite. În urma investigațiilor neurologice, am primit crunta veste: Andrei suferă de Distrofie Musculară Duchenne, o boală rară și periculoasă. Mușchii lui nu asimilează proteină de care are nevoie și cu timpul, mușchii cedează iar copilul devine incapabil de a se mișca. Boala a avansat, copilul meu a ajuns deja în scaunul cu rotile”, povestește mama.

Medicii de la Spitalul San Juan de Deu din Barcelona pot face operația pentru întinderea tendoanelor și îndreptarea picioarelor și pentru recuperare.
Dacă reușim să mergem la operație, el va putea umbla din nou. Mă rog la Dumnezeu și rog oamenii să mă ajute. Costurile pe care trebuie să le achităm spitalului sunt de 33.518 euro, o sumă enormă pentru noi, suntem o familie mult prea simplă din Botoșani. Andrei în momentul de față este într-un scaun rulant iar dacă nu ajungem cu el la clinică, starea lui se agravează, muschii lui se atrofiază și el devine imobilizat total. Mă rog la Dumnezeu ca într-o zi să revăd strălucirea din ochii copilului meu atunci când vede o minge de fotbal. Mă rog ca el să poată juca fotbal din nou, împreună cu frățiorul său. Vă rog din tot sufletul meu, ajutați-ne să ajungem cu puiul nostru la spitalul din Barcelona! Orice donație pentru noi este un pas înainte.”, spune femeia.
Cei care vor să ajute pot face donații în următoarele conturi, specificând mențiunea: ANDREI
Conturi bancare:
Lei: RO33BTRLRONCRT0532233601
Euro: RO80BTRLEURCRT0532233601
Swift/BIC: BTRLRO22 Beneficiar: Asociatia Noel
🕳️Revolut: 0771112695 user @renatavbp1 revolut.me/renatavbp1
🕳️ BT Pay: 0752076131
🕳️ Redirecționare impozit prin Formularul 230 http://asociatianoel.ro/formular-230/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *