FOTO Liceenii de la Colegiul Economic i-au ales pe Miss și Mister Boboc 2022. Vezi cine sunt câștigătorii!

Colegiul Economic „Octav Onicescu” din municipiul Botoșani a dat startul balurilor bobocilor. Liceenii i-au ales pe Miss și Mister Boboc și au făcut o petrecere de zile mari cu acest prilej. Veronica Cerap a fost desemnată Miss Boboc, iar Adrian Bucliș a devenit Mister Boboc.

Pe locul doi s-au situat Martha Gabriela Ungureanu și Luca Rainer Timofte, iar pe locul trei: Ariana Elena Ștențel și Gabriel Nicușor Bîrsan. De altfel, Ariana și Gabriel au fost ales și Miss și Mister Popularitate.

Șase licee din Botoșani participă la acest festival al bobocilor. Primul care a spart gheața a fost Colegiul Economic „Octav Onicescu”, pe 18 mai, urmează Colegiul Național „Mihai Eminescu”, pe 21 mai, apoi Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, pe 24 mai.

Pe 26 mai este rândul liceenilor de la Colegiul Teoretic „Grigore Antipa”, iar pe 28 mai a celor de la Colegiul Național „A.T. Laurian”.  Ultimul bal va fi pe 31 mai, când se vor întrece în frumusețe și talent elevii de la Liceul Pedagogic „Nicolae Iorga”. Toate spectacolele vor începe de la ora 17.00, iar biletele se vând în licee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *