Botoșănean de 70 de ani, dat jos de la volan de polițiștii de frontieră. S-a ales cu dosar penal

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule fără drept. Totodată polițiștii au constatat că remorca din respectivul ansamblu rutier nu este înmatriculată, a declarat Tatiana Radu, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Potrivit sursei citate, în data de 18 mai, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi- Prut-I.T.P.F. Iaşi, aflată în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Rădăuţi-Prut, a oprit pentru control un ansamblu rutier format dintr-un tractor agricol şi o remorcă, condus de un cetăţean român în vârstă de 70 de ani.

La controlul efectuat, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil. Totodată au constatat că remorca din respectivul ansamblu rutier nu este înmatriculată. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul, respectiv tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, a precizat Tatiana Radu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *