Primul cartier autonom din Botoșani: 46 de noi case integrate în trei din cele zece zone rezidențiale ale noului complex (galerie FOTO case)

ALFA PARK Residence pune la dispoziție locuințe moderne de tip duplex, individuale și înșiruite, realizate conform celor mai noi standarde, într-un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice

ALFA PARK Residence este un concept rezidențial inedit bazat pe o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”. Conceptul arhitectural a avut ca scop crearea de noi poluri urbane, având la bază curtea interioară ce oferă intimitate în noile comunități rezultate.

Pentru noi calitatea vieții contează – locuințe moderne realizate conform ultimelor standarde în vigoare

Calitate și siguranță cu materiale durabile și soluții moderne, într-un complex rezidențial în care calitatea vieții primează în fața densității urbanistice.

46 case case integrate în trei din cele zece zone rezidențiale ale ALFA PARK Residence

Locuințe înșiruite

Locuințe tip duplex

Locuințe individuale

Dezvoltarea rezidențială impresionantă va îmbina confortul cu natura pe toată suprafața, integrând 16 locuințe individuale, 14 locuințe înșiruite, 16 locuințe tip duplex, 22 blocuri de apartamente, spații comune pentru servicii comerciale și de alimentație publică, de învățământ, medicale și sportive, integrate într-un concept unitar de arhitectură. (FOTOGALERIE – tipuri de case)

Odată cu finalizarea întregului complex, viitorii locatari vor beneficia de o întreagă infrastructură de spații de servicii și zone comune de agrement care vor armoniza spațiul întregului complex și vor uni comunitatea tuturor parcelelor.

Investește în calitatea vieții! – Primul cartier autonom din Botoșani

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.

Începând cu intrarea în această primă etapă de dezvoltare a complexului rezidențial ALFA PARK Residence, este pusă la dispoziție și prima serie de avantaje financiare în vederea contractării unei noi locuințeoportunități comerciale atractive și accesibile (discount-uri, rate, avans minim pentru a deveni proprietar ș.a.) de care vor putea beneficia toți cei interesați să își achiziționeze o casă sau un apartament în noul cartier. (vezi detalii Condiții Comerciale)

 

Detalii despre proiect și detalii locuințe – case și apartamente noi – Alfa Park Residence

Pentru mai multe informații despre proiect accesați paginile:  www.alfapark.ro , FB @alfapark.botosani

sau contactați direct dezvoltatorul: tel. 0732 374 934, e-mail: [email protected]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com