490 locuri de muncă anunţate până la această dată la Bursa Generală a Locurilor de Muncă din Botoșani. Vezi în ce domenii!

bursa generala locuri de muncaAgentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa Generală a locurilor de Muncă din acest an, în data de 20 mai  2022, începând cu ora 09.00  în  incinta  Sălii Polivalente ”Elisabeta Lipa” din Municipiul Botoșani  str.Vânători nr.15A.

Din numărul total de locuri de muncă vacante , 455 sunt pentru persoane cu studii medii, 35 sunt adresate celor cu studii superioare . Cele 35  de locuri de muncă adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru următoarele posturi :

– Inginer construcții civile, industriale și agricole  – 14 locuri

– Inginer Instalatii pentru construcții   – 2 locuri

– Inginer energetică industrială      – 3 locuri

– Inginer mecanic    – 3 locuri

– Consilier juridic  – 1 loc

– Economist   – 3 locuri

-Inginer în industria  alimentară   – 2 locuri

-Inginer confecții piele și înlocuitori – 1 loc

-Laborant chimist   – 1 loc

-Proiectant inginer mecanic  – 2 locuri

-Tehnician electronică   – 2 locuri

-Referent specialitate marketing   – 1 loc

Locurile de muncă oferite pentru persoanele cu studii medii sunt în următoarele domenii de activitate : -fabricarea articolelor de îmbrăcăminte, constructii de cladiri, comert, tâmplărie, poștă și curierat,  industria construcțiilor metalice, fabricarea echipamentelor electrice, , fabricarea de mașini, utilaje și echipamente, industria alimentara, tăbăcirea și finisarea pieilor  și prestări servicii, anunță AJOFM Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *