Botoșăneanul care a ucis un om în noaptea de Înviere rămâne după gratii. Mandat de arestare prelungit

Botoșăneanul care a ucis un om cu câteva ore înainte de Înviere va rămâne după gratii, în baza unui mandat emis de Tribunalul Botoșani, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani. Este vorba de Iustin Valeriu Herghelegiu, un bărbat de 46 de ani care a primit, miercuri, un nou arestat pentru 30 de zile sub acuzația de omor.

În Sâmbăta Mare, botoșăneanul a atacat cu cuțitul un alt bărbat, în vârstă de 48 de ani, pe care l-a înjunghiat mortal. Crima a avut loc în apropiere de Şcoala 16 din municipiul Botoşani și s-ar fi produs pe fondul consumului de alcool atât din partea agresorului, cât și a victimei. Bărbatul înjunghiat a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Mavromati, însă a murit la scurt timp.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea de prelungire a arestării preventive formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, privind pe inculpatul Herghelegiu Iustin-Valeriu, în dosarul nr.205/P/2022. În temeiul art. 234-235 din Cod procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3 din Cod procedură penală, prelungeşte arestarea preventivă a inculpatului Herghelegiu Iustin-Valeriu, în prezent arestat preventiv în Arestul I.P.J. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art.188 alin.1 Cod penal, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 24 mai 2022 şi până la data de 22 iunie 2022, inclusiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *