FC Botoșani, gata de revenirea în Europa! Marius Croitoru anunță transferuri după victoria cu Clinceni: „Am semnat cu ei!”

Foto digisport

FC Botoșani se pregătește de barajul pentru Conference League, iar Marius Croitoru a anunțat că echipa va deveni mai puternică. Tehnicianul dă de înțeles că va continua la Botoșani și a subliniat că doi jucători străini au semnat deja cu echipa sa.

Marius Croitoru a subliniat că doi jucători de valoare au semnat deja cu FC Botoșani, astfel că sunt șanse foarte mari să continue pe banca formației pe care o patronează Valeriu Iftime.

FC Botoşani a trecut de Academica Clinceni, în deplasare, scor 4-0, prin golurile marcate de Roman ’12. ’68, Haruţ ’28 şi Lupeta ’86.

Se poate pune problema să mă vedeți mai departe. Deocamdată sunt la FC Botoșani, mai sunt de jucat două meciuri, apoi voi discuta cu domnul Iftime și vom vedea ce se va întâmpla. Va veni și timpul acela când antrenorul Marius Croitoru va face pasul la altă echipă. După trei ani de zile, consider că am făcut o treabă destul de bună la Botoșani. Asta nu înseamnă că nu voi mai continua aici, vom vedea. Sunt doi jucători străini semnați cu FC Botoșani în momentul acesta, doi jucători în care eu am încredere”, a declarat Marius Croitoru

Am fost la mâna noastră, era important să câștigăm (n.n. cu Clinceni), pentru că nu am făcut-o când trebuia, cu Dinamo. N-am avut stres, n-am teamă de nimeni și de nimic. Noi am pierdut playoff-ul în ultima săptămână” – Marius Croitoru, antrenor FC Botoșani, potrivit prosport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *