VIDEO Vezi cine este omul de afaceri care și-a pierdut averea în incendiul din județul Botoșani!

Toată averea unui om de afaceri din județul Botoșani a fost distrusă, în noaptea de luni spre marți, într-un incendiu devastator. Casa, magazinul cu tot cu restaurant, dar și atelierul de mobilă din Concești a omului de afaceri Georgel Nazare au fost mistuite de flăcări. Din fericire nu au fost victime. Pagubele sunt însă uriașe.

Incendiul a fost anunțat puțin după ora 03.00

Pompierii militari și voluntari din Dorohoi și Darabani au intervenit cu cinci autospeciale de intervenție cu apă și spumă pentru stingerea focului. Incendiul a anunțat puțin după ora 03.00.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau violent atelierul de mobilă, casa și un magazin. Flăcările puteau fi observate de la câțiva kilometri distanță. 22 de militari acționează și la această oră pentru stingerea ultimelor focare și înlăturarea efectelor. Intervenția este extrem de dificilă din cauza cantității mari de materiale combustibile care s-a aprins, dar și a suprafeței mari incendiate”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com