A fost începută procedura pentru construcția unui nou supermarket în municipiul Botoșani

Autoritățile din municipiul Botoșani au anunțat începerea demersurilor care stau la baza construcției unui supermarket Penny în zona Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Primăria Botoșani a lansat procedura de consultare a populației asupra intenției de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru emiterea avizului de oportunitate pentru proiectul ”Construire magazin Penny market cu magazin produse din carne și brânzeturi”.

Rețeaua de magazine Penny, aparține grupului german Rewe, titularul proiectului fiind Rewe Projektentwicklung România SRL, care este parte a grupului Rewe, și care se ocupă de dezvoltarea imobiliară a colosului german.

Suprafața de teren pusă la dispoziție este de 4.500 mp, din care suprafața construită este de aproape 1.500 mp. Obiectivul va fi amplasat pe strada Uzinei nr.1 și, potrivit PUZ, centrul comercial propus este o construcție monobloc. Aproape 900 mp din teren va fi spațiu verde, iar parcarea se va întinde pe 500 mp. Magazinul va beneficia de două accese: unul de pe strada Uzinei și unul de pe strada Aprodul Purice.

 

2 thoughts on “A fost începută procedura pentru construcția unui nou supermarket în municipiul Botoșani

  1. Neam tâmpit invazia ruseasca in Ukraina e nimic … invazia economica este mai jefuitoare si mai cruntă.. iti iau totul , resurse ,bani…..TREZITIVA POLITICIENI NE INVADEAZA ….OCCIDENTUL VOM AJUNGE MAI RAU CA UKRAINA…..

  2. TRIST SI DECADENT PENTRU NATIA ROMANA!
    Neam tâmpit invazia ruseasca in Ukraina e nimic … invazia economica este mai jefuitoare si mai cruntă.. iti iau totul , resurse ,bani…..TREZITIVA POLITICIENI NE INVADEAZA ….OCCIDENTUL VOM AJUNGE MAI RAU CA UKRAINA…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *