Cristina Bălăucă, despre numirea în funcția de inspector general adjunct al IȘJ Botoșani: Probabil că la luarea acestei hotărâri s-a luat în calcul cariera mea didactică și activitățile pe care le-am făcut până acum

Cristina Bălăucă, inspectorul general adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, a declarat că este pentru prima dată când accede pe o funcție de conducere și că această promovare s-ar datora rezultatelor pe care le-a avut în activitatea didactică, ca și profesor de fizică la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”.

Bălăucă și-a început luni activitatea la IȘJ Botoșani, ea fiind propulsată pe funcție, alături de profesorul Ciprian Manolache, de PSD.

Probabil că la luarea acestei hotărâri s-a luat în calcul cariera mea didactică și activitățile pe care le-am făcut până acum la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” . Mie îmi place să mă implic foarte mult, până acum nu am mai candidat la funcții de conducere, dar acum mi-am dat seama că, pentru a face ceva trebuie să faci o echipă. Probabil am fost propusă pentru această funcție, zic eu, pentru ceea ce am făcut până acum”, a precizat Cristina Bălăucă.

2 thoughts on “Cristina Bălăucă, despre numirea în funcția de inspector general adjunct al IȘJ Botoșani: Probabil că la luarea acestei hotărâri s-a luat în calcul cariera mea didactică și activitățile pe care le-am făcut până acum

  1. Mult succes! O profesoară devotată, cu rezultate de excepție la nivel național și internațional! Doamna Macovei are de învățat din parcursul profesional și familial al doamnei Bălăucă!

  2. Cand s a titularizat aceasta doamna la Colegiul Eminescu a fost un scadal imens ,presa ..tv , cu demiterea insp gen de atunci !!! Cum sa nu ai rezultate la acest colegiu ,unde sunt cei mai buni elevi din municipiu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *