Un bărbat și-a ucis partenera și a lăsat-o într-o groapă din curtea casei

Crimă înfiorătoare într-un sat din județul Iași. Un bărbat de 47 de ani și-a ucis partenera și i-a abandonat trupul într-o groapă din curtea casei. Individul a fugit de la locul faptei, dar a fost prins de jandarmi într-o pădure, potrivit StirileProtv.ro.

Femeia de 42 de ani era divorțată și avea o relație amoroasă cu fostul ei cumnat, adică fratele fostului soț.

Ce a văzut fiul victimei când a ajuns acasă

În urmă cu patru zile, cei doi s-ar fi luat la ceartă și individul de 47 de ani, amețit de băutură, s-a năpustit asupra femeii și a înjunghiat-o. Rănită la gât, femeia a murit pe loc. Ceva mai târziu, fiul ei, un tânăr de 21 de ani, a descoperit crima când s-a întors acasă.

Fiul victimei: „Îi spun… dar unde e mama? A zis că e dusă, plecată. Că a luat-o razna. Și am văzut acolo o baltă de sânge și parcă Dumnezeu mi-a spus că să mă duc acolo la deal în groapa aia.”

Vecinii și restul localnicilor, șocați de crimă

Vecinii spun că în momentul atacului, i-au auzit strigătele în curte.

Vecină: „Am întrebat băiatul ce s-a întâmplat și a zis că a omorât-o pe mama. Și atunci l-am făcut criminal și a zis că a doua oară ție îți tai gâtul și intri în gaură și tu.”

La scurt timp, suspectul a fugit de la locul crimei. Echipajele de poliție și jandarmi ajunse la fața locului au început să îl caute prin zonă, împreună cu mai mulți localnici.

Fiu: „A luat și a fugit. După m-am dus cu poliția și l-am căutat. L-au găsit prin pădure pe aici la vale.”

Crima a șocat o întreagă comunitate.

Localnic: „Au rămas șocați vă dați seama… toată lumea. Mai beau ei așa, se mai certau dar nu așa… să se ajungă la chestia asta.”

Bărbatul a fost reținut și dus la Institutul de psihiatrie Socola din Iași pentru expertiză psihiatrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *