Politicianul din Botoșani care vinde mâncare la 600 de elevi ai unui liceu din județ

Un politician din Botoșani va asigura mâncarea caldă zilnică a peste 600 de elevi. Este vorba de fostul președinte al Consiliului Județean, Florin Țurcanu, care prin firma administrată de soția sa, Roxana Țurcanu, va livra o masă caldă pentru cei peste 680 de elevi de la Liceul Tehnologic Plopenii Mari.

Societatea comercială Art & Food a câștigat licitația organizată de Primăria Ungureni pentru „furnizarea si distribuirea unui suport alimentar sub forma unei mese caldă în regim catering pentru elevii din învățământul preșcolar, primar, gimnazial și liceal de stat, pentru perioada 2 mai- 24 iunie 2022, copii și elevi care învață în structurile arondate Liceului tehnologic Plopenii Mari”.

Suma pe care firma lui Țurcanu o va porimi este de 185.418  lei.

Suportul alimentar se acordă cu bani de la bugetul de stat în baza Programului pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unități de învățământ preuniversitar de stat.

Livrarea se va face zilnic, pentru un număr maxim de 682 de elevi/ zi, în funcție de structura anului școlar, la unitățile arondate Liceului tehnologic Plopenii Mari, unități situate în comuna Ungureni, în satele Călugărenii Noi, Călugăreni, Mândrești, Borzești, Plopenii Mici, Plopenii Mari, Durnești și Mihai Viteazu.

 

 

Se caută firmă care să dea mâncare caldă pentru peste 680 de elevi de la un liceu din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *