Concert anulat din cauza ploii, la Cornișa

Concertul cu Proconsul, care urma să aibă loc vineri, la Botoșani, în cadrul Zilelor Municipiului Botoșani, a fost anulat din cauza ploii. Reprezentanții Filarmonicii Botoșani au făcut anunțul, susținând că acesta se va ține sâmbătă, de la ora 16.00.

„Din cauza vremii nefavorabile, concertul „Proconsul Simfonic” din cadrul „Zilelor Municipiului Botoşani”ce trebuia sã aibã loc astãzi de la ora 18.30, a fost reprogramat pentru mâine, 14 Mai 2022, de la ora 16.00, la Cornişa Aquapark&Sports”, precizează Filarmonica Botoșani.

Sâmbătă – 14 mai, atmosfera va fi întreținută de Midnight Groovers, G – Power Dance, Oana Radu, Doddy, Raluka Balkanik iar seara se va încheia cu DJ Dance Party.

Duminică – 15 mai, în ultima zi de spectacole, pe scenă vor urca actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” cu piesa „Povestiri de buzunar”, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” – „Cerere în căsătorie”, Yanis Pavel, G – Power Dance, Cabron și Direcția 5 & Alinka.

Zilele municipiului Botoșani, între 13-15 mai, la Cornișa. Vezi ce soliști vor urca pe scenă și programul spectacolelor pe zile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *