Percheziții domiciliare în două comune din județul Botoșani. Ce au ridicat polițiștii!

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești au pus în executare, miercuri, cinci mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, din comunele Avrămeni și Vlăsinești, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 200 de metri de izolație de cablu, aparținând unei societăți care furnizează servicii de internet și televiziune, peste 100 de metri de șufă oțelită și 5 telefoane mobile.

Totodată, au fost identificate și ridicate în vederea confiscării speciale, 54 de pachete de țigarete de diferite mărci, de proveniență Duty Free, pentru care persoanele percheziționate nu dețineau documente de proveniență. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, urmând ca în funcție de rezultate, față de persoanele implicate, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com