Angajări în mai multe instituții publice din Botoșani. Ce se caută!

Mai multe instituții publice din județul Botoșani au scos la concurs posturi spre a fi ocupate. Primăria Comunei Călăraşi, judeţul Botoşani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical comunitar, Compartimentul asistență și protecție socială. Vezi aici conditiile!

Direcția Servicii Publice, Sport și Agrement Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, la Serviciul Administrare PRATS Cornișa și Serviciul Baze Sportive și Agrement, după cum urmează: muncitor calificat (lăcătuș mecanic), tr. III; muncitor necalificat, tr. I. Vezi aici conditiile!

Clubul Sportiv Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție vacante, de instructor sportiv – 0,5 normă, Secția haltere. Vezi aici conditiile!

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, vacante, de contabil- șef. Vezi aici conditiile!

Liceul „Dimitrie Negreanu”, Botoșani, județul Botoșani, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor. Vezi aici conditiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *