Încă doi medici noi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, din luna mai. Vezi unde vor activa!

Echipa de medici de la Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani continuă să se mărească. Încă doi medici vor fi angajați din luna mai la cea mai mare unitate spitalicească din județ.

Este vorba de medicul în chirurgie toracică Paul Salahoru, care a promovat concursul organizat de Spitalul Județean cu 255,1 puncte. Medicul va activa în Ambulatoriul integrat din cadrul spitalului.

De asemenea, spitalul va avea și un medic nou la Neurochirurgie, respectiv medicul Alina Zaharia, care a promovat, de asemenea, concursul organizat de unitatea spitalicească.

Tot din luna aceasta, au intrat în colectivul medicilor de la Mavromati medicul în specialitatea gastroenterologie, Anișoara Pintenaru și psihiatrul Mădălina Elena Săvescu.

În ultimii trei ani, mai mulți medici tineri au fost angajați la Spitalul Județean Botoșani, în urma unor concursu. Pentru aceștia, Consiliul Județean pune la dispoziție locuințe ANL.

One thought on “Încă doi medici noi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, din luna mai. Vezi unde vor activa!

  1. acum vreo 30 si de ani erau 40 medici la o populatie mai mare si cu implicare mai mare a medicilor , iar acum depasesc numarul pacientilor ce vin intro zi in spitla ca numar ….servicii medicale de calitate slaba cu salarii exorbitante …spagi…si eu pacientul….??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *