Campanie pentru strângere de fonduri în vederea achiziționării unei locuințe pentru o elevă din Botoșani

Mobilizare pentru strângere de fonduri în vederea achiziționării unei locuințe pentru o elevă din Botoșani. Campania umanitară ”O casă pentru Laura” a fost demarată de Asociația ”IHTIS” și are ca scop achiziția unei case pentru Laura, o fetiță care locuiește, împreună cu familia ei, într-un fost pichet militar, în localitatea Hilișeu Crișan.

Familia, compusă din mama, un frate bolnav și tatăl vitreg, locuiește într-o cameră de 9 metri pătrați, acolo unde familia mănâncă, se spală și doarme. Familia a avut o casă, însă a fost vândută pentru a-i salva viața fratelui bolnav de cancer.

Campania de strângere de fonduri a fost declanșată și la nivelul unităților de învățământ din Botoșani.

La temelia acestui proiect umanitar se află un an și ceva de dialog, menit a deschide sufletul unui copil timid, sensibil, izolat, cu idealuri frumoase, căruia extrem de greu i se poate câștiga încrederea… Pasiunea Laurei pentru scris a fost șansa mea de a o înțelege, demonstrându-i că: prin curajul destăinuirii gândurilor și sentimentelor, își poate depăși condiția mult peste așteptările ei. Am convenit așa: dacă se va strădui ca greșelile de ortografie să scadă vizibil, numele ei va apărea pe coperta unei cărți. Proiectul nostru s-a concretizat anul trecut, de ziua ei… (atasez dovada în  comentariu). Cu puțin timp în urmă, am întrebat-o pe Laura, ce își mai dorește? Răspunsul ei fiind motivul inițierii acestei campanii…Pentru susținere, VĂ MULȚUMIM!”, scriu reprezentanții Asociației IHTIS pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *