FOTO & VIDEO Accident în toiul nopții la Botoșani! Un BMW a făcut praf semaforul dintr-o intersecție (Update)

Un grav accident rutier a avut loc, în noaptea de luni spre marți, la intersecția dintre Bulevardul „Mihai Eminescu” cu strada Nicolae Iorga din municipiul Botoșani. Din primele informații, un șofer care conducea un autoturism BMW a pierdut controlul volanului, a făcut praf un semafor din intersecție, dar și un copac.

La fața locului au ajuns polițiștii, care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, un autoturism care se deplasa pe Bulevardul Mihai Eminescu, condus de un bărbat de 36 de ani, din  municipiul Botoșani, s ar fi angajat în depășirea unui alt autoturism, care se deplasa pe același sens de mers, împrejurare în care a pierdut controlul asupra volanului și a întrat în impact cu bordura de pe marginea părții  carosabile și cu copacii de pe spațiul verde.

În urma impactului au rezultat patru victime. Este vorba despre conducătorul auto și trei pasageri care au ajuns la spital. Polițiștii continuă cercetările  sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Foto & VIDEO: Dan Savencu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *