Încă o tragedie la Botoșani! Un bărbat și-a luat viața în casa în care locuia

Foto: Observatornews

Încă o tragedie s-a înregistrat, sâmbătă, în județul Botoșani. Un bărbat de 63 de ani, din localitatea Dracșani, a fost găsit spânzurat în propria locuință. Acesta a fost găsit de un vecin, care a sunat la 112. La fața locului au ajuns de urgență cadrele medicale, dar din păcate acestea nu au mai putut face nimic pentru el, constatându-se decesul.

Totodată, la fața locului au ajuns și polițiștii, care au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Deocamdată nu se cunosc însă motivele pentru care botoșăneanul a recurs la acest gest extrem. Trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

Este al doilea caz de acest fel înregistrat în ultimele zile în județul Botoșani. Și un bărbat de 42 de ani, din Dorohoi, care a fost găsit spânzurat, joi, într-o anexă din curtea casei sale. Descoperirea șocantă a fost făcută chiar de soția sa, în toiul nopții. Femeia nu îl găsea pe soțul său și a început să-l caute prin gospodărie. A avut un șoc când l-a găsit. Speriată, aceasta a sunat după ajutor, iar la fața locului au ajuns cadrele medicale, dar din păcate nu au mai putut face nimic pentru el, constatând decesul.

De asemenea, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia. Trupul neinsuflețit a fost ridicat de medicii legiști pentru efectuarea necropsiei.

Tragedie într-o familie din Botoșani! Un bărbat a fost găsit spânzurat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *