Un medic a fost găsit mort într-o pădure. Ce mesaj a lăsat fiului său

Medicul Ştefan Budai din Mediaş, dat dispărut la finalul lunii aprilie, a fost găsit mort vineri, 6 mai într-o pădure din localitatea Ciurila, judeţul Cluj. Corpul bărbatului se afla în uşoară stare de putrefacţie, iar lângă el o sticlă cu apă. Anchetatorii iau în calcul mai multe ipoteze, printre care şi sinuciderea, scrie Observatornews.ro.

Descoperirea macabră a fost făcută vineri dimineaţă, de o tânără de 26 de ani, care îşi plimba câinele în pădurea din Ciurila, judeţul Cluj. Femeia a văzut cadavrul bărbatului pe o potecă şi a sunat imediat la 112.

În urma deplasării la fața locului, polițiștii au identificat corpul unui bărbat, cu identitate necunoscută, aflat în stare de putrefacție, fără urme de violenţă. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Bărbatul găsit mort în pădurea din Ciurila, judeţul Cluj a fost identificat. Este vorba despre medicul Ştefan Budai din Mediaş, în vârstă de 57 de ani, care a fost dat dispărut pe data de 21 aprilie. Cu o zi în urmă, în jurul prânzului, potrivit familiei, el plecase voluntar din locuinţa pe care o avea în Cluj-Napoca.

Înainte de dispariţie, Ştefan Budai şi-a lăsat toate documentele şi lucrurile personale pe bancheta maşinii fiului său. Lângă acestea se afla şi un bilet de adio în care scria că s-a săturat de viaţă.

Date fiind împrejurările în care a fost găsit mort bărbatul, anchetatorii au mai multe ipoteze. Fie a mers până la epuizare, fie a ingerat anumite substanţe pentru a-şi pune capăt zilelor.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc decesul, fiind deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ucidere din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *