FOTO Jandarmii au ecologizat Pădurea Rediu de lângă municipiul Botoșani și zona din apropierea Poligonului de tragere Dorohoi

„Curățăm Botoșaniul!” au spus jandarmii vineri după-amiază, în „misiunea” de ecologizare a Pădurii Rediu de lângă municipiul Botoșani și a zonei din apropierea Poligonului de tragere Dorohoi, alăturându-se astfel campaniei desfășurate la nivel național – „Curățam România!”.

Sacii cu deșeurile abandonate la întamplare, care s-au umplut la refuz în urma acțiunii de ecologizare, reprezintă cea mai bună dovadă a ,,intervenției” efectivelor Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani. Este datoria fiecăruia dintre noi să avem grijă de natură și să o tratăm cu respect. Sperăm ca aceste zone să rămână curate cât mai mult timp, iar pe viitor deșeurile să fie depozitate responsabil, în zonele special destinate.”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al IJJ Botoșani.

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu reprezentanții Gărzii de Mediu Botoșani și cu sprijinul Direcției Silvice Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *