Prognoza meteo 9 mai-6 iunie 2022. Cum va fi vremea în această lună

Prognoza meteo 9 mai – 6 iunie 2022. Vremea va fi oscilantă până pe 6 iunie, cu perioade în care temperaturile vor fi mai mari decât cele normale, dar şi cu episoade de răcire.

În ce priveşte precipitaţiile, acestea vor fi deficitare aproape toată luna, mai arată prognoza meteo pentru perioada 9 mai – 6 iunie, publicată, vineri, de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Prognoza meteo săptămâna 9 – 16 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest și de sud-vest.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Prognoza meteo săptămâna 16 – 23 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo săptămâna 23 – 30 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluvimetric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Prognoza meteo săptămâna 30 mai – 6 iunie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale, informeaza antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *