Fostă dansatoare la bară, angajată la Primărie

La firma de asfaltări a Primăriei Iași a fost angajată Isabela Danalache, care anterior a lucrat într-un club de noapte din Italia. În luna aprilie 2022, conducerea societății a decis să facă angajări la secția Mecanizare, unde șefă este Gabriela Delicostea de peste 20 de ani.În birourile secției a apărut fiica acesteia, Isabela Danalache, în vârstă de 35 de ani, în urma unei angajări fără concurs, scrie comisarul.ro. Aceasta primește un salariu de 3.000 lei net pe lună.

Pe rețelele de socializare, femeia a publicat fotografii în diferite ipostaze de la locul de muncă.

„Teama de nou și de necunoscut câștigă în fața durerii deja binecunoscută. Teama de a rămâne singur îți conduce viața! Deși, mulți nu sunt fericiți, mulțumiți stau și suportă joburi, relații etc. Trist, avem o singură viață! Fă-ți curaj și ia-o de la început de o sută de ori dacă trebuie, până îți găsești liniștea și bucuria de a trăi! Trăiește-ți viața pe deplin, ea nu durează pentru totdeauna! Timpul pierdut nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, este mesajul Isabelei, atașat unei fotografii realizate în biroul Citadin.

Timp de patru ani, Isabela Danalache a lucrat ca dansatoare la bară într-un club din Italia, „Bulli & Pupe One”, iar în 2020 s-a întors în țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *