Vezi instituția publică din Botoșani vizată de perchezițiile DNA!

Procurorii DNA au efectuat percheziții, joi, la Sectorul Poliției de Frontieră Rădăuți Prut, iar vizați de anchetă sunt mai mulți polițiști de frontieră.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și contrabandă, comise în perioada februarie- aprilie 2022.

În cursul zilei de 05 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în șapte locații dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice și juridice situate pe raza județului Botoșani.

În cauză procurorii Direcției Naționale Anticorupție cooperează în cadrul unei echipe comune de anchetă cu Procuratura Anticorupție din Republica Moldova.
Echipa comună de anchetă beneficiază și de sprijinul Eurojust – Agenția Uniunii Europene pentru cooperare judiciară în materie penală.

Organele de urmărire penală din cadrul Direcției Naționale Anticorupție au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Brigăzii Speciale Intervenție „Vlad Țepeș”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *