Bani alocați județului Botoșani prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”. Vezi suma!

top salarii- bani multiGuvernul României a anunțat, astăzi, finalizarea repartizării pe județe a sumelor alocate prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”, transmite printr-un comunicat Instituția Prefectului.

Astfel, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a alocat județului  Botoșani 1.470.167.907 de lei, din care, 630.071.960 finanțări de proiecte de apă și canalizare și 840.095.947 pentru proiecte de drumuri și poduri.

Dezvoltarea comunităților locale trebuie să reprezinte permanent o prioritate, mai ales când vorbim de lucrări de bază, de care trebuie să beneficieze toți cetățenii României, drumuri asfaltate și extinderea rețelelor de apă și canalizare. Suma totală a programului National de Investiții Anghel Saligny alocată județului Botoșani este de 1.470.167.907 de lei, pentru proiecte ce vizează modernizarea drumurilor și extinderea rețelelor de apă și canalizare. Județul nostru este pe locul nouă la nivel național, după suma alocată prin Programul National de Investiții Anghel Saligny,” a declarat reprezentantul guvernului în teritoriu, Sorin Cornilă.

Lista proiectelor, precum și un exemplu de calcul pentru a explica criteriile de selectare pot fi consultate pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, aici!

One thought on “Bani alocați județului Botoșani prin Programul național de investiții ”Anghel Saligny”. Vezi suma!

  1. Avem un sistem piramidal in care baza este alcatuita din primari si varful din guvern. Cele doua partide au pus la punct in 30 de ani sistemul diabolic in care primarii le ajuta pe conducerile partidelor sa castige alegerile dar trebuie sa primeasca in schimb mari fonduri de investitii pe care le gospodaresc cum stiu ei. Primarii angajeaza proiectanti, consultanti, diriginti de santier, constructori. Daca banii nu vin se produc mari nemultumiri si presedinti de partide sunt schimbati urgent. Dar guvernul imprumuta bani multi in fiecare ani pentru investitii in PNDL si acum in programul A. Saligny. Lucrarile de drumuri si de retele de apa si canalizare ar trebui sa produca dezvoltarea economica a satelor si a oraselor si sa produca bani pentru plata imprumuturilor. In realitate nu se intampla asa. O patura redusa de inalti functionari publici si constructori se imbogatesc, restul trebuie sa plece din tara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *