FOTO! Rezultate deosebite obținute de elevii Liceului Pedagogic Botoșani la olimpiadele naționale

Elevii Liceului Pedagogic Nicolae Iorga din municipiului Botoșani au fost prezenți pe treapta excelenței și în acest an școlar, obținând premii importante, prin participarea cu succes la olimpiadele școlare naționale. Astfel, la Olimpiada Națională de Pedagogie și Psihologie, 26-29 aprilie 2022, Târgoviște, eleva Ioana Grădinaru, clasa a XI-a A, profesor îndrumător Diana Aghiorghiesei, a obținut Pemiu Special, la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, 26-30 aprilie 2022, Slobozia, eleva Mălina Zară, clasa a XI-a, profesor îndrumător Mihaela Pancu, a obținut Premiul al III-lea și Premiu special pentru complexitatea referințelor culturale.

La Olimpiada Națională de Religie Ortodoxă, Sibiu_2022, eleva Cuciureanu Alexandra, clasa a XI-a A, a primit Premiu special, profesor îndrumător Delia Axinte.

Pe lângă etalarea cunoștințelor, creativitatea și chiar ineditul rezolvării subiectelor sunt ceea ce aduc in plus elevii participanți la etapele naționale ale concursurilor și competițiilor școlare.  Elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” fac dovada unei maturități intelectuale, a unei flexibilități și ușurințe în operarea cu conceptele de specialitate ori de câte ori li se oferă șansa participării la competiții și concursuri școlare. Òlimpiada nu este un concurs de masă. Olimpiada valorifică excelența”, a declarat Mirela Sănduleanu, directorul Liceului Pedagogic Botoșani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *