Cine câștigă Premier League? Cum arată programul favoritelor, înaintea ultimelor trei etape

Se apropie finalul sezonului în Premier League, iar lupta de la distanță pentru titlu, dusă între Liverpool și Manchester City, este una de-a dreptul captivantă. Este foarte posibil ca duelul să se ducă până în ultima etapă, iar ultimele trei meciuri se vor dovedi a fi esențiale în economia sezonului. Iată ce program au cele două formații și cine are cele mai mari șanse la titlu! 

Dueluri de foc, în ultimele trei etape din Premier League

Manchester City, echipa care a condus clasamentul din Premier League încă din decembrie, le va întâlni în ultimele trei etape pe Newcastle, West Ham și Aston Villa. City va juca în deplasare doar cu West Ham, în vreme ce pe Newcastle și Aston Villa le va înfrunta pe teren propriu. Duelul cu Newcastle este unul interesant, echipa lui Eddie Howe fiind într-o formă de zile mari. 

Și Aston Villa va încerca să le pună bețe în roate “cetățenilor“, ambiția legendarului Steven Gerrard fiind aceea de a-și ajuta fostul club să câștige din nou titlul de campioană. West Ham United este concentrată să își secoruzeze locul în top 6, astfel că duelul de la Londra poate fi și el o provocare pentru Pep Guardiola și oamenii săi.

De cealaltă parte, Liverpool mai are de jucat cu Aston Villa, Southampton și Wolves. Partida cu Aston Villa se va disputa pe terenul formației din Birmingham, antrenată de Steven Gerrard. Fostul căpitan al lui Liverpool vrea să impresioneze și împotriva fostei sale echipe, însă fanii “cormoranilor“ sunt încrezători în șansele formației lor de a obține toate cele trei puncte în duelul de pe Villa Park. 

Partida de la Southampton s-ar putea dovedi a fi un test dificil pentru elevii lui Jurgen Klopp, deși meciul pare simplu, pe hârtie. Southampton a rămas fără Tino Livramento, om de bază, care s-a accidentat la ligamentele încrucișate și va rata tot restul anului 2022. De asemenea, The Saints au avut prestații oscilante în ultima parte a sezonului, fiind umiliți cu 0-6 pe teren propriu de către Chelsea. Pe de altă parte, elevii lui Ralph Hassenhutl au reușit să o învingă pe Arsenal acasă și să remizeze cu Manchester City. 

Nu este, așadar, de exclus nici un rezultat surprinzător pe St. Mary. În fine, ultimul duel pe care îl vor avea de purtat cei de la Liverpool va fi cu Wolves, pe teren propriu. Este chiar meciul din ultima etapă și partida care s-ar putea disputa cu trofeul pe masă. Wolves a fost o nucă tare pe parcursul sezonului, însă lipsa mizei reale ar putea să transforme partida într-o simplă formalitate pentru “cormorani“.

Concluzia este că titlul încă se joacă, iar ultimele etape vor face diferența. Dacă ești fan Liverpool sau Manchester City, ai ocazia să pariezi pe un meci de fotbal jucat de echipa favorită în acest final absolut savuros de sezon din Premier League. La casele de pariuri, City este favorită la câștigarea titlului, cu o cotă de 1,44, în vreme ce Liverpool are cota 2,70. Profită și tu de intuiția ta și de succesele echipei tale și bucură-te de cotele excelente. 

Sursa foto: Pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *