FOTO! Un cartier din municipiul Botoșani va fi reabilitat. Vor fi inființate noi locuri de parcare

Lucrările demarate la jumătatea lunii aprilie 2022 pe Aleea Constantin Gane avansează. Pe o porțiune s-au asfaltat deja trotuarele și s-au amenajat bordurile. Au fost reabilitate și accese la scările de bloc, toate acestea fiind inspectate marți de primarul Cosmin Andrei, informează printr-un comunicat Primăria municipiului Botoșani.

Potrivit sursei citate, proiectul de reabilitare a cuprins inițial doar Aleea Constantin Gane. Însă lucrarea a devenit complexă, astfel că va fi reabilitat cartierul Rotunda aproape în întregime, fapt pentru care termenul de finalizare, prevăzut inițial pentru jumătatea lunii mai, va fi sfârșitul lunii iulie.
Atât pe Aleea Constantin Gane cât și pe cele adiacente se va interveni la partea de reabilitare a trotuarelor, refacere carosabil, asfaltarea atât a celor peste 50 de locuri de parcare existente cât și a celor ce urmează a fi înființate.

Se caută soluții și pentru înființarea a noi căi de acces din strada principală, respectiv Bulevardul George Enescu.
Lucrări se desfășoară, începând de luni, și pe străzile Călugăreni și Rozelor. Pe aceste segmente de drum vor fi reabilitate trotuarele, cu termen de finalizare jumătatea lunii mai.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *