Strigător la cer! O femeie s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii. Îi ducea la grădiniță, dar s-a întors din drum

O femeie de 33 de ani  s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, împreună cu copiii ei, un băiat de 3 ani şi o fată de 6 ani. Ea urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei de care divorţase în urmă cu mai multă vreme, potrivit StirileProtv.ro.

Cazul extrem s-a înregistrat în Timișoara. O tânără mamă a căzut de pe un bloc de zece etaje, împreună cu doi copii mici. Ea și băiețelul de trei ani au murit pe loc. Iar fetița de șase ani avea încă semne vitale când au ajuns ambulanțele acolo. Însă medicii nu au putut să o salveze. Anchetatorii încearcă să afle ce a putut-o determina pe femeie, absolventă de psihologie, să facă așa ceva.

Apelul la 112 a fost făcut dimineață, la ora 9 și 46 de minute. Cei care locuiesc în bloc anunțau echipele de salvare că în fața imobilului sunt prăbușiți o femeie cu doi copii.

Imediat au fost trimise în misiune două ambulanțe, o motocicletă SMURD și o autospecială de intervenție. Pentru femeie și băiețelul cel mic, de 3 ani, nu se mai putea face nimic.

Fetiței de 6 ani i s-a acordat ajutor

de urgență la fața locului, dar după câteva zeci de minute s-a prăpădit și ea.

Georgiana Badea, medic SMURD: ”Am găsit două persoane decedate, cu leziuni incompatibile cu viața. Pentru a treia persoană s-au început manevrele de resuscitare, din păcate fără rezultat”.

Ducea copiii la grădiniță, dar s-a întors din drum ca să se sinucidă

În scurt timp, anchetatorii au refăcut filmul teribil al dimineții. Femeia își luase cei doi copii să îi ducă la grădiniță.

Inexplicabil, s-a întors din drum și a parcat în fața blocului cu zece etaje. A lăsat în mașină toate bunurile de valoare, apoi a convins o femeie să o lase să intre în bloc.

Bătrână: ”Zice îmi dați drumul că am uitat, cum se spune, cartela. Zic da, cum să nu, la ce etaj mergeți? Păi, sus. Au deschis ușa și au urcat. Când mă uit pe geam, buf buf”.

De altfel, cei care locuiesc în bloc și-au dat seama imediat că nu e vorba despre o vecină de-a lor.

Tatăl copiilor este în Austria și cel mai probabil se va întoarce de urgență acasă.

Cei doi divorțaseră, dar luna trecută au depus din nou actele, să se recăsătorească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *