Atenție! Viteza poate ucide! Mașina implicată în accidentul grav de la Bălușeni mergea cu 135 km/h

Mașina implicată în accidentul grav de luni după- amiază de pe raza comunei Bălușeni ar fi avut la momentul producerii evenimentului o viteză de deplasare de 135 km/h. Cel puțin așa susțin anchetatorii care s-au deplasat la fața locului și care au constatat că acul vitezometrului autoturismului Peugeot răsturnat pe cupolă era fiat la 135 km/h.

Accidentul s-a produs după ce botoșăneanul aflat la volan a pierdut controlul asupra direcției de mers, a ieșit de pe carosabil și a lovit un cap de pod. În urma impactului, mașina, grav avariată, s-a răsturnat și a rămas pe cupolă, iar componente ale acesteia au fost aruncate la distanțe impresionante.

Șoferul de 41 de ani a rămas încarcerat, fiind necesară intervenția echipelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență pentru scoaterea acestuia din interiorul mașinii transformate în morman de fiare.

Bărbatul a fost găsit semi-inconștient, fiind transportat la Spitalul Județean der Urgență Mavromati, cu leziuni grave atât la cap, cât și la organele interne. El a fost internat la reanimare.

FOTO Grav accident la Botoșani! Bărbat rănit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod, apoi s-a răsturnat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *