Accesoriile preferate ale domnilor – ceasurile. Cum să le selectezi pe cele reprezentative

În zilele noastre și domnii pun mare accent pe felul în care arată, astfel că au mereu grijă de modul în care se îmbracă, cum își accesorizează și definesc o ținută, de felul în care și aranjează barba și părul și chiar au grijă să folosească diferite creme și geluri pentru a arăta bine. Ceasurile sunt și ele accesorii cu greutate. Sa vedem cum pot fi acestea selectate pentru a beneficia de un look expresiv.

Stilurile pe care le aleg domnii

În primul rând, pentru viața de zi cu zi, ieșiri cu prietenii în oraș sau plimbări în aer liber, domnii vor alege probabil un stil casual sau sport. Acestea vor permite libertate de mișcare și în același timp vor da un look proaspăt. Ca și accesorii în stilul sport te poți folosi de șepci, rucsacuri, diferite lanțuri și capse aplicate pe îmbrăcăminte, ceasuri bărbătești mari cu curea din silicon, care vor defini aspectul tău și te vor pune în valoare.

În stilul casual poți să combini aceste elemente sport însă poți adăuga altele mai elegante puțin, cum ar fi pălăriile în loc de șepci, ceasuri cu curea de piele sau metalică, în loc de rucsac poți alege o geantă stil postaș. Dacă însă ești un bărbat elegant și îți place să abordezi acest stil în orice împrejurare trebuie să știi că poți să porți chiar accesorii de genul cravată sau papion, un Swiss ceas prețios îți va pune ținuta în valoare, poți să alegi niște butoni delicați și eleganți.

Sursa de imagine: BONDART PHOTOGRAPHY / Shutterstock.com

Ce ceasuri să alegi în funcție de mecanism?

Există domni care preferă indiferent de ocazie farmecul ceasurilor clasice, cu mecanisme mecanice, ce trebuie să recunoaştem, oferă un plus de eleganța ţinutelor. Sunt printre piesele clasice, ce contribuie la crearea unor outfituri cu personalitate. Ceasurile cu mecanisme mecanice au, de obicei, brăţări din piele fină, aspect distins şi sunt produse de brandurile celebre.

Ceasurile automatice sunt cele mai populare şi se disting prin formă, design, eficiență. Un astfel de ceas, fie că se preferă varianta cu brăţară metalică sau cea cu brăţara din piele fină reprezintă o investiţie. Ceasurile automatice au design modern sau clasic şi sunt concepute să răspundă perfect stilului de viaţă al bărbaţilor moderni. Sunt piese ce întregesc deopotrivă ţinute casual, elegante, business ori sport.

Ceasurile inteligente bărbăteşti s-au făcut remarcare recent, însă numeroasele funcții încorporate şi designul modern au dus la creșterea popularității lor. Atât ceasurile inteligente cu brăţări din silicon cât şi cele cu brăţări metalice sunt preferate de tineri, oameni maturi şi domni ce pun preț pe calitate. Sunt soluții valoroase pentru toți cei ce pun preț pe timp, eficientă şi aspect.

Accesoriile preferate în funcție de vârstă și ocupație

Bineînțeles că accesoriile, precum și ținuta cărora le asortezi, le vei alege în funcție de vârstă și de ocupația pe care o ai. Deși mai sunt domni care se pierd în timp, rămân veșnic tineri și abordează stiluri oarecum inadecvate vârstei, însă care îi reprezintă, cei mai mulți dintre bărbați își schimbă stilul o dată cu vârsta. Dacă în adolescență poți alege un stil urban, cu haine largi, cu imprimeuri foarte evidente și cu accesorii de genul lanțurilor, capselor, coliere care ies foarte tare în evidență și chiar cercei, o dată cu înaintarea în vârstă domnii încep să abordeze stiluri mai casual și chiar elegante.

Sursa de imagine: Wisnu Jp / Shutterstock.com

Astfel acest tip de îmbrăcăminte se pliază pe stilul de viață, se potrivește ocupației pe care o au. Dacă inițial, la începutul carierei, domnii preferă să poarte rucsacuri, care sunt încăpătoare și ușor de transportat pe durata întregii zile, o dată cu înaintare în  vârsta vor prefera gențile de piele, în care vor transporta documente sau un laptop.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *